Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Informační povinnost GDPR
Informační povinnost GDPR

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A INFORMACE
O ZPRACOVÁNÍ


1. Společnost betonio s.r.o., se sídlem Nové Sady 988/2; 602 00; Brno, IČ 078 80 758, zapsaná u
Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 110 707 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“)
zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně
fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o
zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“),
následující osobní údaje:
- jméno, příjmení
- e-mailovou adresu
- telefonní číslo
- adresu/sídlo


2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy,
pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů
umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího
uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 2 let od realizace
poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace
po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení –
zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.


3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná
obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační
společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem –
například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.


4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu
Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás
nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační
společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v
rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který
spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování
vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je
provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném
zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků
předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci
programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí
odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

5. Zpracování osobních údajů je prováděno společností betonio s.r.o.čž tedy správcem osobních údajů.
Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
a) Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo
nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
b) Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem
Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@betonio.cz

7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.betonio.cz, užívá na této
webové stránce soubory cookies.
Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které
poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.
Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují
správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či
zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.
Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.
Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s
využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.
Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
- měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti
a chování návštěvníků na webových stránkách;
- Základní funkčnosti webových stránek.
- Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních
údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu
správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
- Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající
se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného
celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
- Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
- Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc.,
sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
- vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě
požadovat omezení zpracování,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude
v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
- na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu
nebo z důvodu plnění smlouvy,
- požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena
v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

betonio s.r.o.

IČO: 078 80 758

Nové Sady 988/2, 602 00, Brno

email: info@betonio.cz

telefon 603 506 523

platební brána GoPay

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz